La Generalitat s'estrena a TikTok

Es tracta del primer compte institucional quant a governs de l'Estat

TikTok és la xarxa social xinesa que creix a occident | iStock TikTok és la xarxa social xinesa que creix a occident | iStock

La Generalitat té des d'aquesta setmana un perfil propi a la xarxa social TikTok. Segons ha detallat el Departament de la Vicepresidència, l'objectiu del compte és "connectar" amb el públic adolescent i jove i "millorar" l'acompanyament, l'atenció i la comunicació amb la ciutadania en un context cada cop més digital. El nou compte ja es pot seguir des del perfil @gencat i representa el primer compte institucional quant a governs de l'Estat.

Vicepresidència ha destacat que a TikTok l'ús de l'etiqueta #estiktokat, que agrupa els continguts en català, compta amb prop de 620.000 visualitzacions. També es realitzaran col·laboracions amb influencers i creadors de contingut en llengua catalana, que ja compten amb un gran nombre de seguidors.

"Hem vingut a jugar, per això ens estrenem a TikTok. Informació útil i de servei sobre educació, salut, ocupació, seguretat, medi ambient, cultura, esports... Segueix-nos!", ha escrit la Generalitat en la seva primera publicació a la xarxa social. Tiktok s'afegeix, així, a altres xarxes socials com Instagram, Twitter, Facebook o Telegram, on la Generalitat acumula més de 520.000 seguidors.

Més informació
TikTok i Twitch: Com rendibilitzar les dues xarxes socials del moment
TikTok i la nova matèria primera del màrqueting
Una estratègia per a TikTok
Avui et destaquem
El més llegit