Reacció o depressió?

"Acció i reacció per afrontar la impaciència i el desig de l’exterior"

El racó del lector de VIA Empresa El racó del lector de VIA Empresa

L’ansietat és un dels símptomes de la impaciència, ho haurem pogut comprovar aquests dies confinats. Avui en dia, som impotents davant el temps mort. No sabem esperar. Amb una mica d’atenció, podrem escoltar com el cor s’accelera davant un to, notificant un nou missatge.

Més info: Carta a un malalt de coronavirus

Tenim emocions contradictòries, ens diuen que hem de confinar-nos i quedar-nos a casa. D’altres ens toquen la fibra de la paciència. Volem sortir, ballar, cantar i cridar; corre i abraçar-nos, volem tot allò que anhelem. Sempre tindrem temps, només és un confinament provisional, fins que passi tot. Això escoltem constantment, però no aconseguim treure'ns aquesta sensació impregnada de malestar.

Coronavirus

Dibuix de Carlota Bergés 

El que se m’acut és reaccionar cada vegada que em sento inquieta amb la situació. Sempre que penso en les abraçades, agafo la guitarra i em poso a cantar. Que penso a córrer, poso unes sessions de “zumba” al Youtube. Que trobo a faltar la meva gent, faig una trucada ràpida. Que vull dibuixar i pintar, faig art amb el coronavirus. Acció i reacció per afrontar la impaciència i el desig de l’exterior.

Faig una crida al “Carpe Diem” de la pel·lícula “El club de los poetas muertos”. Si no l’heu vist, és el moment!

 

El Racó del Lector és una secció per compartir experiències, donar el teu feedback o fer algun suggeriment de tot allò que t'agradaria llegir o escriure. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat.

Més informació
Els Estats més desunits
Avui et destaquem
El més llegit