El restaurant Amar de Barcelona, guardonat en la segona edició de TheFork Restaurants Awards

El restaurant barceloní està situat a l'hotel Palace Barcelona i dirigit pel xef Rafa Zafra

Els propietaris del restaurant Amar | EP Els propietaris del restaurant Amar | EP

El restaurant Amar de Barcelona s'ha alçat amb el guardó TheFork Restaurants Awards, en la segona edició d'aquests premis a Espanya, els únics que són nominats per cuiners i votats pels comensals. En concret, Amar, que va ser nominat pel xef Rafa de Bedoya, ha estat el restaurant més votat pels usuaris de la plataforma per la qual cosa ha rebut la distinció 'People's Choice'. El restaurant barceloní, situat a l'hotel Palace Barcelona i dirigit pel xef Rafa Zafra, vol oferir una experiència innovadora en la qual la història i la modernitat evolucionin en paral·lel.

A més a més, va ser el restaurant triat per Bruce Springsteen durant el seu concert a Barcelona, on va compartir taula amb l'expresident dels Estats Units, Barack Obama, i el director de cinema Steven Spielberg. D'altra banda, en la gala que va tenir lloc a Madrid també es van donar a conèixer la resta de finalistes d'aquests guardons que van recaure en restaurants situats a Madrid, València, Barcelona i Calp.

El restaurant barceloní està situat a l'hotel Palace Barcelona i dirigit pel xef Rafa Zafra

D'aquesta manera, els finalistes van ser Abiss (Calp), Flama (València), La Llorería (Madrid), La Morena (Madrid), Los 33 (Madrid), Omeraki (Madrid), Prodigi (Barcelona), Takumi (Madrid) i Teatro Kitchen Bar (Barcelona). En aquesta segona edició dels premis, s'han generat més de 16.000 vots dels usuaris de TheFork, que han seleccionat les deu millors obertures preferides a Espanya.

El director general a Iberia de TheFork, Sergio Sequeira, ha reiterat l'aposta de la plataforma per l'hostaleria. "Amb els nostres premis volem donar suport a tots els restaurants i, concretament als de obertura recent, que han de fer front a nombrosos reptes i fer-se un lloc en un mercat extremadament competitiu", ha assenyalat.

Més informació
Rafa Zafra obre Amar Barcelona a El Palace Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit