Un vell amic emprenedor

VIA Empresa és com aquell vell amic, al que, quan et pregunten com us vàreu conèixer no saps ben bé què contestar. ‘De tota la vida, no?’, respons. I per més que intentes mirar enrere i fer memòria, ets incapaç de posar-li data, o en aquest cas article, que donés per inaugurada la nostra amistat.

"Tirar endavant un mitjà com VIA Empresa no és tasca fàcil i us asseguro que d’això els joves empresaris en sabem una mica"

Tirar endavant un mitjà com VIA Empresa no és tasca fàcil i us asseguro que d’això els joves empresaris en sabem una mica. Es necessita una bona dosi d’il·lusió, un xic d’ingenuïtat -qualitat sense la que no naixerien ni una quarta part de les empreses-, talent i moltes hores de feina i dedicació. Moltes. Aconseguir treure el cap, donar-te a conèixer, innovar i fer les coses d’una altra manera. Sense les presses de l’última hora, sense el titular buit per captar clics, fent les coses diferents perquè sí, perquè se les creuen i les defensen. Perquè volen un altre món, un de millor, de més accessible, amb uns valors conscients, i això només s’aconsegueix canviant l’enfocament i explicant la història des de tots els punts de vista.

Aquest aniversari arriba en un moment de crisi i de ben segur que de canvi. Però la crisi està als ulls dels qui no veuen les oportunitats. La reinvenció és una característica implícita als emprenedors i VIA Empresa, com nosaltres, porta ADN emprenedor a la sang. Gràcies per aquests set anys de valentia i gosadia per fer un periodisme diferent i explicar el perquè de les empreses amb cor i des del cor. Per als propers set anys, només ens queda desitjar-vos que continueu amb aquestes ganes de continuar creixent, de reinventar-vos i de fer les coses diferents per continuar obtenint resultats diferents.

Més info: Quan ser periodista també és ser emprenedor

Víctor, Neus, Marta, Margalida, Pau, Laia... a tots els que esteu i heu estat, moltes felicitats!

Més informació
Ruben Sans serà el nou president d'Aijec
Avui et destaquem
El més llegit