Ruben Sans serà el nou president d'Aijec

El CEO i fundador d'Elstir Innovation substituirà Eloi Palà a partir del pròxim dimecres

Ruben Sans és el nou president d'Aijec. | Cedida Ruben Sans és el nou president d'Aijec. | Cedida

El CEO i fundador d'Elstir Innovation, Ruben Sans, serà el nou president de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec), segons han confirmat fonts de VIA Empresa. Després de quatre anys de mandat, el director general de Sevibe Cells, Eloi Palà, deixa la presidència d'Aijec en mans de Sans que fins ara ha ocupat el càrrec de vicepresident de l'associació empresarial.

De 38 anys, Sans dirigeix actualment Elstir Innovation que és una empresa de solucions en IT, cloud i ciberseguretat creada el 2008. Alhora, és soci tecnològic de Holdim i Ecomotive Solutions que opera en l'àmbit de la mobilitat sostenible i la descarbonització. Des del febrer de 2019, també és membre de la comissió de l'Agenda 2030, Societat Digital, Innovació i Unió Europea de Foment del Treball. 

Més info: Elisenda Bou: "La tecnologia no deshumanitza, però s'aprofita de la ganduleria"

"Volem continuar fent l'AIJEC l'associació de referència dels joves empresaris", assegurava Sans fa tot just una setmana, encara en campanya, a través de les xarxes socials. El termini per a presentar-se a la presidència d'Aijec es va tancar el passat diumenge 1 de març i només hi ha hagut una única candidatura: la seva. Així doncs, l'assemblea general d'Aijec prevista per al pròxim dimecres 11 de març per la tarda ratificarà el seu nomenament com a nou president. 

Eloi Palà ja es va acomiadar públicament dels joves empresaris en l'últim dinar Aijec celebrat el passat 20 de febrer a l'Hotel Eurostars Grand Marina i que va comptar amb el president de la multinacional Ros Roca, Ramon Roca, com a ponent. Pels dinars d'Aijec durant el mandat de Palà, han passat empresaris destacats com Núria Basi, Josep Lluís Rovira, Amancio López, Juan José Brugera, Gonzalo Rodés, Totón Comella, Joaquim Uriach, Joan Hortalà, Lluís Bassat, Josep Maria Pujol o Javier Faus, entre d'altres. 

Pel record queda ja l'entrevista que Palà va fer a VIA Empresa ara fa tot just quatre anys i que el company Pau García Fuster no va dubtar a titular així: "Es pot guanyar diners sense oblidar l'ètica en els negocis". Juventud, divino tesoro, que deia el poeta modernista Rubén Darío. I això, que no pensava en joventut empresarial... O sí. 

Més informació
Faus: "Mentre presideixi Meridia Capital, la seu estarà a Barcelona"
Avui et destaquem
El més llegit