Francisco M. López

Francisco M. López
Consultor a Profit & Margin Management

Consultor i formador especialitzat en la gestió del marge comercial. Profit & Margin Management. Creador des de fa uns anys del concepte Profit-Thinking, una metodologia que concentra tots els conceptes del marge i les seves implicacions en la gestió de les empreses.

Des de fa més de 10 anys, està dedicat implantar la gestió del marge, a la formació a través de xerrades i seminaris en associacions d'empresaris.
Ha publicat diferents articles de divulgació sobre la gestió del marge en la premsa escrita i en televisió (valor afegit). Es autor del llibre “Vender con Margen”, ed. Libros de cabecera, que sortirà en breu a les llibreries.

Francisco M. López es enginyer de gestió, per la Faculté Universitaire de Saint Louis, de Brussel·les (Bèlgica) i compta amb formacions especifiques en Lean management i Sales Controlling.

Té un lema propi molt clar que defineix la seva ment inquieta. “Si no fas preguntes, mai obtindràs respostes

Des de fa 4 anys, s’ha traslladat a viure als Països Baixos, per créixer tot i seguint mantenint una estreta relació comercial amb Catalunya i Espanya. Coneixedor i defensor de la gran riquesa que representen les pimes, on ha ocupat càrrecs de responsabilitat, es defineix com la suma dels seus èxits però també dels seus errors sense els quals mai hagués tingut l'ocasió d'aprendre el que sap.