Natàlia Cugueró i Josep Maria Rosanas

Rosanas i Cugueró
Doctors en Management

Els experts Natàlia Cugueró i Josep Maria Rosanas analitzen a Management for Non-Dummies tot allò que val la pena saber a l'hora de dirigir una empresa, sobretot pel que fa a les relacions humanes, l'organització i la gestió de les persones.

Natàlia Cugueró (Terrassa, 1972) és doctora en Management per l’IESE, enginyera industrial per la UPC i llicenciada en dret per la UOC. Fundadora de Getapartner, empresa d’assessorament empresarial especialitzada en startups. També és professora d’Economia i empresa a la Universitat Oberta de Catalunya. Fa recerca en temes de sistemes de control de gestió i ètica. Actualment es troba al comitè executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa, on ocupa una de les vicepresidències.

Josep Maria Rosanas Martí (Barcelona, 1945) és doctor enginyer industrial, màster en direcció d’Empreses per l’IESE (MBA), i doctor en management per la Northwestern University (Chicago, USA). És professor emèrit del Departament de Comptabilitat i Control de l’IESE, titular de la Càtedra Crèdit Andorrà de Mercats, Organitzacions i Humanisme. Ha escrit extensivament en temes relacionats amb sistemes de control en les organitzacions i més en general amb direcció, organització i ètica de les organitzacions. Va ser també catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat Pompeu Fabra.