Ruben Sans

Rubén Sans
President de l'AIJEC

Ruben Sans (1981) va estudiar Enginyeria en Telecomunicacions a La Salle-URL, on també va treballar durant tres anys al Departament de Telemàtica i va exercir com a professor extern. Ha continuat la seva formació amb certificacions en enginyeria de xarxes i programes de formació directiva al IESE.

La seva aventura empresarial arrenca amb 22 anys, quan treballant per a una altra empresa va començar a projectar la seva pròpia companyia. Elstir, de la que n’és CEO i fundador, és una empresa de solucions en IT, cloud i ciberseguretat que neix finalment l’any 2008. Alhora, Sans és soci d’Ecomotive-Solutions (HOLDIM), dedicada a la innovació en la gestió electrònica de motors per reduir les emissions contaminants e impulsar una mobilitat sostenible.

Va entrar a formar part de l’AIJEC el 2009 i els darrers quatre anys ha format part de la junta directiva de l’associació, els darrers dos com a vicepresident. Actualment, és el president de l'AIJEC i de la comissió d'Emprenedoria de Foment del Treball així com vocal a la comissió executiva i és vicepresident de CEAJE, està a la junta de Foment i a la Societat d'Estudis Econòmics.