Santiago Niño-Becerra

Santiago Niño-Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica IQS School of Management

Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), Santiago Niño-Becerra és, des de 1992, catedràtic d'Estructura Econòmica de la Facultat d'Economia IQS School of Management. Abans havia treballat en l'empresa privada, com a director per a Espanya i Andorra de la divisió d'automòbils de Grupo Zurich o exercint de director de la delegació de Catalunya i Balears per a l'empresa Laminación y Derivados S.A, entre altres.

Amb presència habitual als mitjans de comunicació, Niño-Becerra publica regularment en diferents mitjans, com Alta Dirección, Boletín Económico de ICE, Cinco Días, Expansión, Dossier Econòmic, Jornal Publico, Bondia, El País, ABC, Diário Económico, Tribuna d'Economia, De Morgen, L'Econòmic i La Carta de la Bolsa, on publica el 95% dels seus articles.

Habitual de tertúlies econòmiques, fòrums i conferències, també és autor de cinc llibres: El crash del 2010 (Barcelona: Ed. Los Libros del Lince, 2009); Más allá del crash. Apuntes para una crisis (Barcelona: Ed. Los Libros del Lince, 2011), Diario del crash (Barcelona: Ed. Los Libros del Lince, 2013), La Economía: Una historia muy personal (Barcelona: Ed. Los Libros del Lince, 2015) i Mails. Lo que ustedes me cuentan (y mis respuestas) acerca de lo que más les preocupa (Barcelona: Ed. Los Libros del Lince, 2016), El Crash. Tercera Fase (Barcelona: Rocaeditorial 2019) i Capitalismo (1679 – 2065). Ed. Ariel. Barcelona 2020.