La 8a edició del Mobile Social Congress incidirà en una "tecnologia justa i sostenible"

SETEM reivindica posar sobre la taula quins són els impactes del sector i com fomentar una electrònica més justa

avid Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Barcelona, i Clàudia Bosch, responsable de la campanya Electrònica Justa de SETEM Catalunya | ACN avid Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Barcelona, i Clàudia Bosch, responsable de la campanya Electrònica Justa de SETEM Catalunya | ACN

La vuitena edició del Mobile Social Congress (MSC) incidirà en "la necessitat d'activar una tecnologia justa i sostenible". El congrés social arrencarà el dia 27 amb una acció reivindicativa coincidint amb l'inici del Mobile World Congress (MWC) i acollirà el 2, 3 i 4 de març diverses conferències, tallers i activitats per reflexionar i conscienciar sobre els processos de la indústria mòbil i l'electrònica. "La tecnologia ens ha obert moltes portes, però no podem oblidar com es produeix", ha afirmat Clàudia Bosch, responsable de la campanya Electrònica Justa de SETEM Catalunya.

Bosch ha explicat que mentre la demanda de mòbils continua creixent és "molt rellevant" posar sobre la taula quins són els impactes de la seva producció i com fomentar una electrònica més justa. Per això, ha fet una crida a assistir al MSC i fer créixer la "llavor" ja posada per diverses iniciatives que treballen per generar canvis.

Més informació
El Mobile Social Congress torna a la presencialitat
Avui et destaquem
El més llegit