Acció destina un milió d'euros a la innovació disruptiva catalana

Es tracta d’una nova línia d’ajuts directes, de fins a 15.000 euros per projecte per a les empreses, grans corporacions i startups

Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat | ACN Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat | ACN

La Generalitat de Catalunya, a través d’Acció -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-, destinarà un milió d’euros per tal d’accelerar els processos d’innovació disruptiva a les empreses catalanes. Es tracta d’una nova línia d’ajuts directes, de fins a 15.000 euros per projecte, que té per objectiu activar el concepte de la disrupció a les empreses, grans corporacions i startups.

La nova línia d’ajuts, que beneficiarà una seixantena d’empreses, s’ha presentat en el marc de l’acte Exponential Day #3, referent en termes de disrupció i transformació empresarial a Catalunya i organitzat aquest divendres per Acció. La jornada ha comptat amb més de 1.000 inscrits i s’ha focalitzat en explicar la disrupció. Durant la presentació dels ajuts, el Secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, ha remarcat que “la innovació avui és disruptiva, de forma que deixa obsolet allò que existia abans”.

Posteriorment a l'acte, s’han donat a conèixer els serveis d’Innovació Disruptiva d’Acció, que ajudaran a les empreses en el seu procés de reinvenció, i les 16 empreses que han estat escollides dins els Catalonia Exponential Leaders, com a referents de la disrupció a Catalunya. A més, Castellanos ha assegurat que “és necessari que les empreses es qüestionin el seu model de negoci, s’imaginin nous escenaris que encara no existeixen i accelerin la seva transformació perquè es converteixin en invencibles”.

Més informació
Les cambres reivindiquen més inversió en la innovació de la indústria
Naturgy aposta pel talent intern per a la innovació sostenible
Avui et destaquem
El més llegit