Naturgy aposta pel talent intern per a la innovació sostenible

Alguns professionals de la companyia es convertiran en mentors de startups que desenvolupin negocis vinculats a la transició energètica

Francisco Reynés, president de Naturgy | Europa Press Francisco Reynés, president de Naturgy | Europa Press

Naturgy ha engegat el seu primer programa d'incubació d'empreses per impulsar l'emprenedoria en el sector energètic, amb focus en la diversitat i en la innovació sostenible, segons ha descrit la mateixa empresa en un comunicat. Sota el nom de Connecting Energy, professionals de la companyia es convertiran en mentors de startups que desenvolupin negocis vinculats a la transició energètica.

Amb aquesta iniciativa, Naturgy vol recolzar a joves emprenedors que vulguin engegar projectes que contribueixin al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, relacionats amb el consum responsable, les despeses renovables, la mobilitat sostenible i l'economia circular. Segons el seu criteri, en totes aquestes àrees, la companyia compta amb professionals que poden aportar els seus coneixements i experiència als joves empresaris, i orientar-los cap a les necessitats del sector.

A més, la companyia vol utilitzar aquesta iniciativa per desenvolupar un programa de suport a dones empresàries i autònomes, clients de la companyia, les empreses de les quals s'hagin vist impactades per la pandèmia a causa de la seva alta dependència de l'activitat presencial. L'objectiu del programa és recolzar-les en la transformació digital dels seus negocis.

"En el marc del compliment dels seus compromisos en matèria d'ESG (Environment, Social and Governnace), Naturgy ha apostat per mantenir un rol actiu davant els reptes de la transició energètica a través de la innovació, el talent divers i la digitalització", ha descrit la companyia energètica. Per aquesta raó, Naturgy posa el focus en el concepte d'innovahub com a punt de trobada de la innovació, treballant en col·laboració amb universitats, organismes de recerca, administracions públiques i amb altres empreses.

Més informació
Naturgy, Enagas i Exolum s’alien per l’hidrogen verd
Naturgy guanya un 17% més per les renovables
Avui et destaquem
El més llegit