Un Advanced Factories més intel·ligent

La fira aposta per l’automatització industrial, el ‘digital manufacturing’ i la indústria 4.0 en l’edició del 2019

Presentació de l'edició 2019 de l'Advanced Factories | Cedida Presentació de l'edició 2019 de l'Advanced Factories | Cedida

L’Advanced Factories ja prepara nova edició. Se celebrarà a Barcelona el 2019 sota el lema Uneix-te a la intel·ligència industrial. Així, la fira s’enfocarà en les tendències més innovadores que estan revolucionant el sector industrial i aportarà una visió global de totes les solucions per a la millora de la competitivitat industrial. Aquestes solucions giren al voltant de l’automatització industrial, la digitalització i la implantació de la indústria 4.0.

L’objectiu d’Advanced Factories és sensibilitzar als empresaris i professionals del sector industrial manufacturer sobre com millorar la seva competitivitat i fer front als reptes de l’era digital, expliquen en un comunicat. Segons el director general de la fira, Albert Planas, “les plantes industrials han d’abraçar les tecnologies emergents com la intel·ligència artificial o la internet de les coses com ho van fer al final de la dècada passada amb els sistemes d’automatització o la robòtica”.

Objectiu: millorar la competitivitat industrial

Advanced Factories presentarà en aquesta edició les noves solucions per millorar la competitivitat de la indústria manufacturera: les darreres novetats en eines, robòtica o automatització industrial i les noves tecnologies com la intel·ligència artificial, blockchain, machine learning o el 3D printing.

Juntament amb l’Industry 4.0 Congress, la fira compta amb tres escenaris, vuit fòrums verticals i quatre eixos temàtics en els quals reuneix a més de 170 ponents per compartir els seus casos d’èxit i experiències, des de la fabricació additiva o l’IoT a la indústria i l’analítica de dades industrials fins a les aplicacions, les plataformes digitals o la realitat virtual i augmentada.

Més informació
L’Advanced Factories premia quatre empreses catalanes
L'Advanced Factories supera expectatives: més de 12.000 visitants
L’Advanced Factories més digital
Avui et destaquem
El més llegit