El Prat registrarà 6.280 vols durant el pont d'agost

El dia de major tràfic en l'aeroport de Barcelona serà el divendres 16 d'agost, amb més de mil operacions previstes

Imagen de los paneles de informaciónd el aeropuerto de Barcelona | EP Imagen de los paneles de informaciónd el aeropuerto de Barcelona | EP

Un total de 6.280 vols passaran per l'aeroport de Barcelona durant el pont d'agost. Així, entre el dimecres 14 d'agost i el dilluns 19 d'agost, les companyies aèries ha ofert 1,1 milions de places disponibles, segons dades d'Aena. Es preveu que el dia de major tràfic al Prat sigui el divendres 16 d'agost, amb 1.096 operacions previstes i 204.341 seients oferts. Uns dies molt concorreguts que coincideixen amb la vaga indefinida dels vigilants de seguretat del Prat.

El de Barcelona és el segon aeroport de l'Estat espanyol que registrarà un major nombre d'operacions durant els sis dies del Pont d'agost, solament superat per l'aeroport de Madrid-Barajas, que preveu un total de 7.075 operacions, la qual cosa suposa més d'1,3 milions de seients disponibles. Uns altres dels aeroports més concorreguts durant aquests dies seran els de les Illes Balears, que esperen fins a dilluns que ve 1,3 milions de passatgers en més de 8.500 moviments programats.

En total, els aeroports espanyols de la xarxa d'Aena registraran 38.970 moviments aeris, amb més de 6,39 milions de places ofertes.

En el conjunt de l'Estat, es preveu que el dissabte 17 d'agost sigui el dia de major tràfic, amb un total de 6.625 vols programats per a una oferta d'1,1 milions de seients disponibles. Per a la festivitat del 15 d'agost hi ha programades un total de 6.365 arribades i sortides, mentre que per al dilluns 19, dia de tornada de vacances per a molts, s'esperen un total de 6.410 moviments a la xarxa d'Aena.

Més informació
Més de 30 milions de passatgers passen per El Prat fins al juliol
El Prat, setè aeroport europeu en volum de passatgers
Els hotels i càmpings del Pirineu de Lleida fan l'agost
Avui et destaquem
El més llegit