El Prat tanca la T2 i opera al mínim

L'embarcament es fa per les portes A i D i la facturació està situada als taulells de la planta 3

El control de seguretat de la T1 de l'artoport del Prat | ACN El control de seguretat de la T1 de l'artoport del Prat | ACN

L'Aeroport del Prat es reorganitza per operar tots els vols a la terminal T1 a partir d'aquest divendres, per adaptar-se a la situació operativa, alterada per la crisi del coronavirus. L'embarcament es fa per les portes de les zones A i D i la facturació de totes les companyies està situada als taulells de la planta 3, de sortides, inclòs el servei del corredor Barcelona-Madrid.

Els passatgers accedeixen a les portes d'embarcament a través del control de seguretat de la planta 3 i la recollida d'equipatges es concentra a la sala principal, a la zona central de la terminal T1.

Més info: Les aerolínies calculen pèrdues de 40.000 MEUR pel coronavirus

Es mantindrà obert un punt de restauració dins de la zona d’embarcament, que oferirà el seu servei durant les 24 hores, respectant les mesures de protecció i seguretat establertes; el servei de vending es mantindrà també en funcionament.

A la zona pública romandran oberts els serveis bancaris (de 8.30 hores a 14.30 hores), de farmàcia (de 9 hores a 13 hores i de 14.30 hores a 20 hores) i l’estanc (de 9 hores a 17 hores). La resta de serveis als passatgers de l’aeroport també s’ajustaran adequadament a la reorganització de les instal·lacions. El servei de TaxFree es manté actiu.

L'estacionament de vehicles es concentra també als aparcaments de la Terminal T1, on es podrà arribar a través dels accessos habituals. El servei de llançadora entre les terminals queda temporalment suspès. Per tant, l’accés a la Terminal T1 des de l’estació de Renfe s’haurà de realitzar en metro. Tots els transports públics que arriben a l’aeroport poden patir alteracions en el seus serveis.

Més informació
El Prat: 'hub' o no 'hub', és aquesta la qüestió?
El turisme xinès es duplica a Barcelona abans del coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit