L’AIJEC busca el millor jove empresari de l'any

El Premi Jove Empresari arriba a la seva 30a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya

Carlos Duran d'Hoy-voy, va ser el guanyador de la darrera edició del Premi Jove Empresari Carlos Duran d'Hoy-voy, va ser el guanyador de la darrera edició del Premi Jove Empresari

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) obre aquest dimarts el període per presentar candidatures al XXX Premi Jove Empresari.  L'entitat busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 14 de maig.

El Premi Jove Empresari arriba a la 30a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya. Els guardons reconeixen el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més del Premi Jove Empresari, AIJEC Joves Empresaris també entrega el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur. La gala d’entrega del Premi Jove Empresari tindrà lloc a principis d’octubre.

A més del Premi Jove Empresari i del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, AIJEC Joves Empresaris entregarà tres reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa i el Reconeixement a l’Emprenedoria Social. L’entitat entrega també el Reconeixement al/la Futur/a Jove Empresari/a a un projecte emprenedor treballat per a menors de 18 anys.

Carlos Duran, cofundador de les autoescoles hoy-voy, va ser el guanyador de la darrera edició del Premi Jove Empresari celebrada el passat mes d’octubre. Una edició en la que el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial va ser per BOLD de Bernat Carreras, una consultoria d’enginyeria especialitzada en materials compòsits, principalment per als equips de Fórmula 1, que s’ha convertit en una empresa de producció de bateries elèctriques per a sectors com la aviació i per a vehicles d’altes prestacions.

Entre els premiats dels darrers anys destaquen noms com Enric Asunción de Wallbox, Marc Coloma d’Heura, Elisenda Bou-Balust de Vilynx o José Elias, d'Audax Energia.

Més informació
Oriol Alba (Cecot): "Les startups ja no facturen, aixequen inversions"
Xavier Panés: “La nostra política és que l’empresari pugui aixecar la persiana”
Avui et destaquem
El més llegit