Els ajuts de Barcelona Activa incentiven la contractació de 211 persones

L'Ajuntament amplia el termini per sol·licitar subvencions a la creació de feina fins al 30 de juny

Els ajuts de Barcelona Activa faciliten la contractació de 211 persones | ACN Els ajuts de Barcelona Activa faciliten la contractació de 211 persones | ACN

Els ajuts a la creació de feina de Barcelona Activa han incentivat la contractació de 211 persones. Fins ara s'han acollit a la subvenció 170 empreses, que han contractat en total 132 dones i 79 homes. Cada companyia podia contractar fins a un màxim de deu persones en situació d'atur i havia de formalitzar un contracte d'un mínim de sis mesos, amb possibilitat de ser indefinits, i a jornada completa.

A canvi, les empreses acollides al programa comencen a rebre aquest divendres el pagament de 5.000 euros cadascuna. A través de Barcelona Activa, l'Ajuntament ha destinat fins ara prop d'un milió d'euros dels 1,5 milions assignats a les subvencions a empreses per crear feina. Per això, s'amplia el termini per sol·licitar l'ajut fins al 30 de juny.

De les 170 empreses contractants que s'hi han apuntat fins ara, la majoria (139) han contractat una sola persona, 23 n'han contractat dues, 6 n'han contractat tres, i 2 han contractat quatre persones. Pel que fa a la tipologia de les 211 contractacions realitzades fins el moment, 60 són de caràcter indefinit, 138 temporals, 7 d'inserció per aturats en risc d'exclusió social; 5 en règim de pràctiques i 1 en formació.

Per sectors, el comerç lidera la llista amb 43 contractacions, seguit dels serveis a les empreses (38) i les TIC (29).

Més informació
Barcelona Activa s'alia amb cinc universitats pel futur post-covid
Barcelona Activa ofereix formació contra l’atur juvenil
Barcelona Activa, 6 projectes internacionals de 17 països europeus el 2019
Avui et destaquem
El més llegit