Barcelona Activa, 6 projectes internacionals de 17 països europeus el 2019

El director general Félix Ortega defensa que l'agència "enforteix la imatge de la ciutat a l'exterior"

Sede central Barcelona Activa | Cedida Sede central Barcelona Activa | Cedida

Barcelona Activa va participar el 2019 en sis projectes internacionals de 17 països europeus, a través dels quals ha incorporat noves metodologies pràctiques en el disseny dels seus programes i activitats, segons ha informat aquest dimarts l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat. Per a l'agència de desenvolupament local i econòmic de Barcelona, aquestes iniciatives afavoreixen la seva projecció internacional i el coneixement de les polítiques locals d'emprendeduria, empresa i ocupació d'altres llocs del món.

El director general de Barcelona Activa, Félix Ortega, ha afegit que la participació en projectes internacionals "enforteix la imatge de Barcelona a l'exterior i, en concret, posiciona Barcelona Activa com a agència referent a escala internacional en matèria de desenvolupament local. Els àmbits d'actuació estan relacionats amb les indústries creatives i culturals, la innovació social i digital, i la igualtat de gènere i la sostenibilitat, i la majoria dels projectes seguiran vigents aquest 2020.

Entre les iniciatives en les quals participa, destaca Urbact, que analitza els serveis públics des del punt de vista de la igualtat de gènere i Smath, que vol millorar l'accés al mercat i al finançament per a les indústries creatives i culturals. Barcelona Activa també va realitzar el 2019 altres col·laboracions amb Japó, amb intercanvis d'empreses emergents en congrés, i amb Quebec, Mont-real i Seül per a intercanvi de metodologia en economia social, entre altres experiències.

Més informació
Més de 840 aturats troben feina amb l'ajuda de Barcelona Activa
Barcelona Activa premia una startup que crea música amb la mirada
Barcelona Activa potencia l'expansió de 30 empreses
Avui et destaquem
El més llegit