Anna N. Schlegel i Laura Carnicero, noves conselleres de Fira de Barcelona

El ple de la Cambra també aprova la renovació com a consellers de Luis Conde, Agustín Cordón i Miquel Martí

Anna N. Schlegel i Laura Carnicero | VIA Empresa Anna N. Schlegel i Laura Carnicero | VIA Empresa

La renovació del consell d'administració de la Fira de Barcelona s'ha desbloquejat amb l'acord entre la Cambra de Comerç, el Govern i l'Ajuntament de Barcelona per incorporar Anna N. Schlegel i Laura Carnicero. El ple de la Cambra ha aprovat la proposta de nomenament de les noves vocals, un tràmit que estava pendent des de finals d'any per falta de consens pels candidats. Les directives substituiran Kim Faura i Pedro Fontana, que tenien el mandat exhaurit. El ple també ha aprovat la renovació de Luis Conde (Seeliger&Conde), Agustín Cordón (Culmia) i Miquel Martí (Moventia) per a un període de quatre anys més. Pau Relat continuarà presidint el consell.

Schlegel és vicepresidenta de l'empresa nord-americana Procore, dedicada a desenvolupar programari de gestió de la construcció. El 2020 va ser nomenada com la dona més influent del món en tecnologia, per la revista Analytics Insight, i el 2021 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi, per la Generalitat de Catalunya. D'altra banda, Carnicero és la vicepresidenta executiva del departament de recursos humans de Seat des del juliol passat. Doctora en enginyeria industrial, es va incorporar a l'automobilística catalana el 1999.

Més info: La catalana Anna N Schlegel, distingida com a líder d’excel·lència 2022 als Estats Units

El consell d'administració de Fira és l’òrgan executiu i permanent de govern i d’administració de l’entitat, que organitza congressos professionals de referència com el Mobile World Congress o l'integrated Systems Europe i acull esdeveniments massius com el Sónar o el Saló del Manga. Amb les noves incorporacions, estarà format per Mar Alarcón (SocialCar), Laura Carnicero, Luis Conde, Agustín Cordón, Helena Guardans (Sellbytell), Miquel Martí, Anna Navarro i Manel Vallet (Catalonia Hotels). Finalment, la Cambra de Comerç és qui proposa els noms de les vocalies, que han de ser confirmades per les administracions. 

Més informació
L’autenticitat i la senzillesa d’Anna Schlegel
7 antigues (i curioses) feines d’empresaris de renom
Avui et destaquem
El més llegit