La catalana Anna N Schlegel, distingida com a líder d’excel·lència 2022 als Estats Units

L'olotina és la dona empresària més influent del món en l'àmbit de la tecnologia

Anna Schlegel, distingida com a líder d’excel·lència 2022 als Estats Units | Cedida Anna Schlegel, distingida com a líder d’excel·lència 2022 als Estats Units | Cedida

Des que el 2020, Anna N Schlegel va ser nomenada la dona empresària més influent del món en l’àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight, l’empresària olotina resident a Califòrnia segueix sent un referent global. També va rebre la Creu de Sant Jordi 2021, atorgada per la Generalitat de Catalunya.

Com avança el portal Exterior.cat, Schlegel ha estat distingida com a líder d’excel·lència 2022 als Estats Units per a dues revistes especialitzades en el sector dels negocis de l’Amèrica del Nord. Es tracta de CIO Today i Success Pitchers, dues capçaleres que han triat l’empresària olotina en la seva portada.

Més info: L’autenticitat i la senzillesa d’Anna Schlegel

Schlegel és filòloga anglesa i alemanya de formació fins a enginyera de carrera. Actualment, ocupa el càrrec de vicepresidenta de producte, mercats internacionals i globalització de Procore, una plataforma per al món de la construcció a la qual ha aterrat després de ser vicepresidenta de la multinacional NetApp, amb l’objectiu de digitalitzar el sector més tradicional de tots i de fomentar l’expansió internacional.

Més informació
La catalana Anna Navarro és l'empresària més admirada al món
Anna Navarro deixa NetApp després de 12 anys
Anna Navarro, Microsoft i l'obsessió per conèixer el client
Avui et destaquem
El més llegit