Places promocionals d'AVE per viatjar a l'agost des de Catalunya

Renfe posa a la venda a Catalunya 40.000 places promocionals amb una tarifa que contempla flexibilitat en canvis i anul·lacions i descomptes de fins el 65%

Renfe ofereix a Catalunya prop de 40.000 places de trens AVE i Llarga Distància | iStock Renfe ofereix a Catalunya prop de 40.000 places de trens AVE i Llarga Distància | iStock

Renfe ofereix a Catalunya prop de 40.000 places de trens AVE i Llarga Distància amb descomptes de fins el 65% per a viatjar durant el mes d’agost, segons informa l'operadora en un comunicat. L’oferta permet comprar amb els preus i les condicions de la tarifa Promo+, que contempla flexibilitat en canvis i anul·lacions i descomptes de fins el 65%.

Els descomptes permeten trobar tot tipus d’ofertes. Entre elles destaquen els preus promocionals per a parelles (2x1 en Turista+ a meitat de preu) i per a famílies i grup reduïts (des de 4x100 euros).

Els bitllets es troben a la venda als canals habituals com la web de Renfe, agències de viatge, app Renfe Ticket, estacions, venda telefònica i oficines de Correus.

L’objectiu prioritari de Renfe és, segons expliquen, "oferir als viatgers la màxima seguretat i confiança a l’hora de viatjar, i recuperar així els seus hàbits de mobilitat en transport ferroviari". Per això, la companyia continua reforçant els procediments de neteja i desinfecció de tots els trens, amb la finalitat d’oferir un entorn segur durant el viatge.

Més informació
Renfe estrena web
Renfe fa via cap a la "nova normalitat"
Avui et destaquem
El més llegit