Els empresaris demanen compromís amb el Corredor

Vicente Boluda (AVE) defensa davant el president valencià Ximo Puig la gestió de projectes que contribuïsquen a "la competitivitat I la cohesió"

Puig i Boluda s'han reunit a Alacant | GVA Puig i Boluda s'han reunit a Alacant | GVA

Qualsevol escenari és adequat per a la seua demanda. El president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha aprofitat una reunió celebrada aquest dimarts a Alacant amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per reiterar la seua demanda d'una clara aposta per infraestructures clau, la primera d'elles, el Corredor Mediterrani.

"Des d'AVE defensem projectes que contribueixen a la nostra competitivitat i cohesió com són les infraestructures, especialment el Corredor Mediterrani, però també aspectes com el model de finançament, el problema del dèficit hídric, la defensa del turisme com un sector clau i els valors ètics com a senyal d'identitat de les nostres empreses, així com la competitivitat de les mateixes", ha reiterat davant el president valencià.

Dignificar l'empresari 

Boluda ha reiterat el compromís de l'entitat amb el territori. "La Comunitat Valenciana ha de ser actor principal en la construcció d'una Espanya potent i més cohesionada", ha assenyalat. A més, ha demanat al president valencià, i al Consell en el seu conjunt, que els ajude a treballar per la dignificació de l'empresari. "És un actor clau no solament per a la generació de riquesa i ocupació en el nostre entorn, sinó per a construir una millor societat", ha conclòs.

Més informació
L'Estat no reuneix el grup del Corredor Mediterrani des del juny
Els empresaris valencians clamen a Madrid pel Corredor
Més de 1.500 empresaris es reuneixen a Alacant en el Congrés de Directius
Avui et destaquem
El més llegit