Més AVE i Llarga Distància a Catalunya

Renfe reforça les connexions per l'augment de la demanda de cara a l'estiu

Un tren AVE de Renfe, en una imatge d'arxiu | ACN Un tren AVE de Renfe, en una imatge d'arxiu | ACN

Renfe ha reforçat els serveis d'AVE i Llarga Distància a Catalunya. Les connexions augmenten per respondre a l'increment de la demanda amb l'arribada de l'estiu i dels desplaçaments. Aquest any, s'esperen més viatges amb tren com a conseqüència de les restriccions de mobilitat internacional, que s'espera que aboqui els ciutadans a visitar destinacions més properes. 

L'augment de la freqüència s'amplia a partir d'aquest 15 de juliol. En concret, entre Barcelona i Madrid, l'AVE augmenta una circulació a primera hora del matí i, a partir del dia 20, un tren més. Això suposa una ampliació de 8.400 places diàries. 

Més info: Renfe fa via cap a la "nova normalitat"

El servei Avant entre Figueres, Girona i Barcelona incorpora una nova freqüència amb el tren que surt de Figueres a les 6.30 hores. El Corredor Mediterrani incrementa l'oferta en un tren per sentit entre Barcelona i Alacant. Finalment, entre Barcelona i Pamplona, hi haurà un tren més per a cada sentit a partir del 16 juliol. 

A través d'un comunicat, la companyia recorda que l'ús de la mascareta és obligatori a bord. Per raons de seguretat, els serveis de restauració, repartiment d'auriculars i premsa, i la venda d'articles no es presten. Renfe distribueix tovalloletes desinfectants als viatgers i ha reforçat les mesures d'higiene en els trens.

Més informació
Renfe es posa les piles amb IA per regular l'aforament
Renfe reobre el vestíbul de Bellvitge
Renfe s'adapta al desconfinament
Avui et destaquem
El més llegit