B-Travel registra un 2% més de participació d'empreses

La fira de turisme impulsa el seu vessant professional amb el nou espai 'B-Travel Pro'

La fira B-Travel està dedicada al turisme d'experiències | Cedida
La fira B-Travel està dedicada al turisme d'experiències | Cedida

El saló especialitzat en turisme d'experiències B-Travel, que tindrà lloc des del divendres 20 d'abril al diumenge 22 al palau 8 del recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc, preveu acollir uns 27.000 visitants amb un creixement del 2% de participació d'empreses presents en la fira.

El president del B-Travel, Jordi Clos, ha destacat que el saló és "una palanca per impulsar el turisme interior i de proximitat", a la qual cosa la directora del saló, Marta Serra, ha afegit que estaran presents totes les comunitats autònomes i més de 40 destinacions internacionals com el Japó, els Estats Units i el Regne Unit.

El B-Travel d'enguany preveu rebre uns 27.000 visitants

Serra ha anunciat que també participaran, entre els prop de 200 expositors, marques com Renfe, B The Travel Band, Halcón Viajes, Altaïr i Nautalia i, a més, el saló oferirà més de 100 ofertes especials i descomptes a través de la campanya Black Friday i B-Travel Passport, i sorteigs de viatges valorats en 20.000 euros.

El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, ha puntualitzat que en el saló estaran presents nou marques catalanes i que el disseny i la imatge d'aquesta edició giren al voltant del turisme cultural, amb l'objectiu d'enfortir-lo i respondre a la demanda.

Professionals

Clos també ha presentat el 'B-Travel Pro', un nou espai per a professionals, creat al costat del Mobile World Capital, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 d'abril i fomentarà el debat sobre innovació i tendències tecnològiques aplicades a la indústria turística.

Ha explicat que el B-Travel busca donar resposta a una petició sectorial que reclamava un espai per a professionals dins del certamen, i Serra ha afegit que "en el B-Travel Pro es presentaran innovacions per millorar les experiències dels viatgers".

En el B-Travel, que comptarà amb la presència de 15 'start-ups' turístiques procedents de països europeus, els Estats Units i Israel, es duran a terme conferències que giraran entorn a l'aeronàutica i als esdeveniments esportius.

Així mateix, en el marc de B-Travel Pro, tindrà lloc la primera edició de TopRail Forum, un congrés organitzat per la Unió Internacional de Ferrocarrils en el qual s'analitzaran les oportunitats de negoci que ofereix el servei ferroviari.

Més Informació
El B-Travel se centrarà en els professionals
Avui et destaquem
Comentaris