El Banc de Sang digitalitza les comunicacions amb els donants

Els donants de sang rebran la informació de la seva donació per correu electrònic i es crea una Àrea Privada per consultar les analítiques

El Banc de Sang i Teixits fa un pas més en la digitalització de les comunicacions amb els donants | iStock El Banc de Sang i Teixits fa un pas més en la digitalització de les comunicacions amb els donants | iStock

El Banc de Sang i Teixits fa un pas més en la digitalització de les comunicacions amb els donants. Segons explica l'ens en un comunicat al seu bloc, a partir d'aquest 7 de febrer inicien un "model de comunicació més personalitzat i sostenible". El Banc de Sang deixarà d'enviar cartes amb els resultats de les donacions de sang i s'enviaran per correu electrònic i es podran consultar en detall des de la nova Àrea Privada del Donant, sempre que l'entitat tingui el correu del donant.

"D’aquesta manera, deixem d’enviar la carta en paper amb els resultats de l’analítica, un fet que suposa l’estalvi de 250.000 cartes anuals i una important reducció d’emissions de CO2", afirmen.

Els resultats de les analítiques es rebran només 11 dies després de la donació, escurçant el termini de recepció anterior en forma de carta, que s'allargava fins a les tres setmanes.

Des del mes de juliol de l'any passat, es va incorporar una enquesta en línia que ha permès multiplicar la interacció amb el donant per 12 sobre la donació de sang.

A aquesta iniciativa s'hi suma el servei d'SMS que anuncia als donants quan la seva sang ha estat emprada en un pacient i, també un servei de Whatsapp per fer arribar consultes o campanyes del Banc de Sang.

Avui et destaquem
El més llegit