Una desena de bancs i empreses analitzaran els reptes del sector financer en el DES2019

Santander, Telefónica, Deutsche Bank, Caixabank, Mastercard, Evo Banco, entre altres, participaran en el congrés, que es durà a terme entre el 21 i el 23 de maig a Madrid

Una desena de bancs i empreses analitzen els reptes del sector financer en el DES2019|Cedida
Una desena de bancs i empreses analitzen els reptes del sector financer en el DES2019|Cedida

El sector financer i assegurador està veient com el negoci es transforma amb passes de gegant per l'impacte de la tecnologia. En el marc de Donis-Digital Enterprise Xou, el major esdeveniment de transformació digital que tindrà lloc del 21 al 23 de maig a Madrid (IFEMA), se celebra el Banking & InsuranceFòrum. Un fòrum que aportarà les claus per a fer front a l'arribada de nous competidors en el sector i que analitzarà l'impacte de l'entrada en vigor de la Directiva Europea PSD2, així com les tendències en l'ús del blockchain.

Més info: Fintech: una demanda dels 'millennials' i un repte per a la banca

Santander, Telefónica, KPMG i IBM presents en el Banking & Insurance Fòrum

Álvaro Saavedra, líder de desenvolupament de negoci per a banca en IBM i Juan Carlos Melo, director en Banc Santander en la seva ponència “Revtech Revolution in Banking. Santander: Combatent el crim financer amb AI” compartiran amb els assistents el cas d'èxit de Santander, com aquesta institució financera mundial està utilitzant intel·ligència artificial per a transformar i lluitar contra el blanqueig de capitals i millorar el coneixement dels seus clients.

Carlos Trevijano, soci responsable de l'àrea d'estratègia i operacions del sector financer en KPMG analitzarà, en la seva ponència “Origen, reptes i perspectives de la meravella FinTech”, els orígens del moviment FinTech, i posarà el focus en els desafiaments actuals als quals s'enfronta el moviment avui dia i el seu paper futur en l'ecosistema bancari amb els bancs tradicionals.

Nou marc regulador: Directiva Europea PSD2

L'entrada en vigor de la Directiva Europea PSD2 tindrà un enorme impacte en tota la Unió Europea. Amb aquesta nova regulació s'impulsarà l'‘openbanking’, un nou paradigma que pot ser una oportunitat per a les entitats tradicionals, que podran proveir serveis financers desenvolupant plataformes tipus marketplace on integrar les solucions d'empreses FinTech. “L'objectiu és buscar un model de col·laboració entre entitats, tradicions i plataformes d'open banking per combinar l'oferta de serveis. Això es traduirà en un mercat més divers i enriquidor per al consumidor, que tindrà una oferta de serveis molt més àmplia”, comenta Lluis Altés, managing director de Donis-Digital EnterpriseXou.

Més Informació
Bancs i 'fintech': un binomi de la transformació digital
'Fintech', una banca 2.0?
El Sabadell inverteix en la 'fintech' Bud
Avui et destaquem
Comentaris