Barcelona compta amb més de 3.700 vivendes d'obra nova a la venda

Els barris amb més oferta d'habitatges són Sant Martí i Sants Montjuïc

Un cartell d''es ven' en un habitatge | Europa Press Un cartell d''es ven' en un habitatge | Europa Press

El sector immobiliari a Barcelona i la seva àrea metropolitana compta amb una oferta de més de 3.700 vivendes nova. Només a la ciutat de Barcelona s'estan comercialitzant més de 1.800 habitatges, i als municipis del costat com ara l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Sant Adrià, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat hi ha més de 1.900 habitatges d´obra nova a la venda. Així ho ha analitzat la consultora immobiliària Activum Real Estate Consulting al seu darrer estudi sobre habitatges d'obra nova a Barcelona Metropolitana.

A Barcelona, ​​el preu mitjà de l'obra nova se situa en 4.814 euros/m2, per tant, un habitatge d'obra nova amb tres dormitoris té un preu mitjà de 631.567 euros. Aquest import pot variar depenent de la zona de la ciutat on se situï limmoble. El barri amb el preu més elevat és Sarrià – Sant Gervasi amb 1.282.500 euros de mitjana en un habitatge de tres habitacions, el preu del metre quadrat aquí és de 8.844 euros. En segona posició es troba l'Eixample, amb 839.500 euros de mitjana en un habitatge de tres dormitoris amb 7.546 euros el metre quadrat.

Els barris amb més oferta d'habitatges són Sant Martí amb un preu mitjà de 501.090 euros per a un habitatge de 3 dormitoris i Sants Montjuïc aconseguint un preu mitjà de 439.800 euros per a un habitatge de la mateixa tipologia. Tanmateix, dins de Barcelona Metropolitana, hi ha municipis més econòmics, Sant Adrià és la zona amb el preu més baix, 276.100 euros de mitjana per un habitatge de tres dormitoris. El segueix Cornellà de Llobregat amb 326.400 euros de mitjana per un habitatge de tres dormitoris. 

Més informació
Un de cada cinc catalans preveu comprar un habitatge en els pròxims cinc anys
Els catalans destinen el 54% del salari al lloguer de l'habitatge
Avui et destaquem
El més llegit