Més de 135.000 visitants passaran pel Barcelona Games World

El saló reunirà 195 expositors al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i amplia la seva oferta amb un 17% més de superfície que el 2017

El saló tindrà un 17% més de superfície que el 2017 | Cedida El saló tindrà un 17% més de superfície que el 2017 | Cedida

La tercera edició del Barcelona Games World, que començarà el 29 de novembre i acabarà el 2 de desembre, preveu superar els 135.000 visitants, segons ha anunciat el director de l'esdeveniment, Josep Antoni Llopart, en roda de premsa.

El saló reunirà 195 expositors a la seva nova ubicació: el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, on amplia la seva oferta en una superfície de 52.000 metres quadrats, un 17% més que l'any passat.

Segons Llopart, "aquest any serà espectacular i, sobretot, traspassarà les pantalles". El director del saló ha assegurat que "volem fer viure experiències totalment diferents, que vagin més enllà de la consola, i que hem impulsat de la mà de les principals marques".

Novetats de vertigen

L'esdeveniment acollirà la primera edició de la Vodafone #yuvertigo, que permetrà als visitants del dissabte -data en què les entrades ja estan esgotades- jugar a partides d'una selecció de jocs de Nintendo Switch suspesos a 50 metres d'alçada i contra 21 jugadors més.

Més info: Realitat augmentada i virtual, al Barcelona Games World 2018

A més, també podran participar en un túnel del terror o en un escape room de 988 metres quadrats, que té una cabuda per a 100 persones. Els dos estan ambientats en el joc Resident Evil 2 i s'instal·laran al saló de la mà de HorrorBox i Escape Barcelona.

El saló reunirà, per primera vegada en el camp dels e-sports, la Iberian CUp, organitzada per Riot Games i la Lliga de Videojocs professionals, en què més de 1.700 espectadors assistiran a la competició que decidirà el millor equip professional de la Península Ibèrica del videojoc League of Legends.

A banda d'això, a la fira s'hi podrà veure l'espai més gran d'Europa dedicat a experiències immersives, la XRZone, amb propostes de jocs que utilitzen la realitat virtual, augmentada i mixta.

Més informació
Barcelona Games World professionalitza el talent
El català 'Headlight' triomfa al Barcelona Games World
Avui et destaquem
El més llegit