La transformació digital arriba a la Barcelona Industry Week

Els salons de la fira abastaran des de la matèria primera fins a l'automatització de processos

La segona edició del certamen preveu atreure més de 21.000 visitants professionals La segona edició del certamen preveu atreure més de 21.000 visitants professionals

La Barcelona Industry Week (BIW) 2018, que tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, abordarà les claus per a la transformació digital dels sectors industrials. Segons ha informat la institució aquest dimecres en un comunicat, la fira reunirà els esdeveniments Healthio, In(3D)ustry From Needs to Solutions i IoT Solutions World Congress (IoTSWC).

Aquests salons abastaran des de la matèria primera, la fabricació massiva o personalitzada, fins a l'automatització de processos, la connectivitat intel·ligent, la ciberseguretat i transformació disruptiva.

La segona edició del certamen preveu atreure més de 21.000 visitants professionals que podran descobrir les novetats de les més de 450 empreses expositores i dels prop de 600 experts que participaran en les conferències i taules rodones.

Indústria 4.0

La BIW, que cerca impulsar la denominada indústria 4.0 en la logística, l'energia i la salut, entre d'altres, abordarà el seu impacte en una sèrie d'activitats sota el lema 'Inspiring the industrial future' i el patrocini del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Es presentaran les incubadores d'alta tecnologia que s'estan desenvolupant a nivell europeu i mostrarà una de les seves implantacions més destacades a nivell industrial: la incubadora de manufactura avançada d'impressió 3D de la Zona Franca de Barcelona.

Èxits i novetats

El IoTSWC, organitzat per Fira de Barcelona i l'Industrial Internet Consortium (IIC), reunirà congrés, exposició comercial i bancs de proves promovent el networking professional, i mostrarà la convergència de l'Internet de les Coses amb la intel·ligència artificial i el blockchain.

L'Healthio comptarà amb una mostra de l'ecosistema innovador de l'àmbit de la salut, on els visitants podran provar i experimentar les tècniques i pràctiques més avançades del sistema sanitari a través de 24 itineraris agrupats en tres eixos: salut i benestar; medicina personalitzada, i malalties cròniques i envelliment.

El saló In(3D)ustry s'estructurarà al voltant de la In(3D)ustry Arena, una gran àrea d'innovació amb un escenari on representants d'empreses que ja apliquen la impressió 3D en els seus processos productius exposaran els seus casos d'èxit, reptes i necessitats als visitants i empreses del sector.

Més informació
El Consorci i la Fira sumen forces per la Barcelona Industry Week
L'Eurecat presenta les seves novetats a la Barcelona Industry Week
8 fires per la primera Barcelona Industry Week
Avui et destaquem
El més llegit