8 fires per la primera Barcelona Industry Week

La Fira de Barcelona acollirà tot d'esdeveniments sobre la quarta revolució industrial

La fira de Barcelona es prepara per la primera setmana de la indústria La fira de Barcelona es prepara per la primera setmana de la indústria

La primera edició de la Barcelona Industry Week, que tindrà lloc de l'1 al 6 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, obrirà les portes a la quarta revolució industrial amb vuit esdeveniments centrats en la transformació digital i en les formes de producció del futur.

En roda de premsa aquest dijous, el director de negoci propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha presentat aquesta nova plataforma per potenciar la indústria tecnològica, i ha avançat que més de 1.000 empreses es reuniran entorn dels salons Expoquimia, Eurosurfas, Equiplast, IN(3D)ustry From Needs to Solutions, IOT Solutions World Congress; els congressos World Congress of Chemical Engineering i World Chemical Summit, a més del certamen Smart Chemistry, Smart Future.

Tasqué ha assegurat que s'esperen més de 50.000 visitants durant els sis dies de salons, i ha sostingut que esperen que aquesta cita es converteixi en un esdeveniment anual pel seu caràcter innovador: "No és un esdeveniment tecnològic per a gent tecnològica, sinó que tracta sobre com la indústria es connecta amb la tecnologia".

"Els tres grans àmbits d'aquest esdeveniment són els nous materials, els nous processos i la intel·ligència de les noves tecnologies", i ha explicat que alguns dels reptes en vista al 2025, i relacionats amb la Barcelona Industry Week, són les farmàcies ateses per robots, peces 100% intel·ligents i connectades a Internet i vehicles impresos en 3D.

Salons

Del 2 al 6 d'octubre, la 18a edició d'Expoquimia mostrarà les últimes novetats del sector químic, i al mateix temps també se celebraran la 9 edició del Smart Chemistry, Smart Future; el primer World Chemical Summit, un espai de debat per a la indústria química, i les trobades internacionals Equiplast i Eurosurfas.

Del 3 al 5 d'octubre tindrà lloc l'IN(3D)ustry From Needs to Solutions, que reunirà una mostra representativa de l'ecosistema de la fabricació additiva, i el IOT Solutions World Congress, esdeveniment dedicat a l'Internet industrial i al blockchain.

A més, la primera Barcelona Industry Week albergarà el Congrés mundial d'enginyeria química, que és itinerant, i que tindrà lloc de l'1 al 5 d'octubre.

Més informació
Fira supera el seu rècord de facturació (de nou)
El DIY envaeix la Fira de Barcelona
L'IoT torna a Fira de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit