BBConstrumat i Piscina & Wellness sumen forces el 2021

Els dos salons se celebraran de manera simultània entre el 29 de novembre i el 2 de desembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona

Pla general de l'edició del 2019 de la fira BBConstrumat | Cedida Pla general de l'edició del 2019 de la fira BBConstrumat | Cedida

El Barcelona Building Construmat i el Piscina & Wellness Barcelona sumen forces de cara al 2021. Els dos salons se celebraran de manera conjunta al recinte de Fira de Barcelona de Gran Via entre el 29 de novembre i el 2 de desembre, amb l'objectiu de contribuir a la recuperació econòmica dels dos sectors. El format de l'esdeveniment serà híbrid, amb una part principal física complementada per una de virtual.  

"La celebració conjunta permet incrementar el nombre d'oportunitats de negoci que es poden establir en el marc dels salons en arribar a un públic professional potencial més ample, que va des dels constructors i els instal·ladors fins als gestors d'instal·lacions hoteleres o esportives, càmpings i parcs aquàtics, passant per arquitectes, interioristes, paisatgistes o enginyers", segons un comunicat emès per Fira de Barcelona. 

La sostenibilitat, la industrialització de processos i la digitalització tornaran a ser els temes centrals del Construmat, mentre que la sostenibilitat i la innovació marcaran les dues cites. "Estem definint la propera edició de BBConstrumat com la d'una plataforma transversal que ofereixi una oferta atractiva i de qualitat a tots els professionals vinculats al sector de la construcció, apostant per la sostenibilitat, la industrialització i la digitalització com els grans pilars de la reactivació econòmica del sector", segons la presidenta del Construmat, Ana Vallés.   

Per la seva banda, el president de Piscina & Wellness Barcelona, Eloi Planes, considera que "l'oferta d'aquesta doble cita firal suposa un fet diferencial i d'alt valor afegit respecte a d'altres esdeveniments de la mateixa especialitat, generant importants sinergies a l'hora d'atreure nous perfils professionals interessats a conèixer solucions constructives i possibilitats d'equipament d'instal·lacions aquàtiques, tant de caràcter residencial com d'ús públic en àmbits com l'esportiu, el turisme o la salut i l'oci". 

Més informació
BBConstrumat llança una plataforma per debatre el futur de la construcció
Piscina&Wellness es llança de cap a la connectivitat
Avui et destaquem
El més llegit