Piscina&Wellness es llança de cap a la connectivitat

La fira creix un 12% en el seu 25è aniversari i aposta per la innovació, la sostenibilitat i la internacionalització

Piscina&Wellness  mostrarà les últimes solucions tecnològiques i serveis de la piscina intel·ligent | Cedida Piscina&Wellness mostrarà les últimes solucions tecnològiques i serveis de la piscina intel·ligent | Cedida

Piscina&Wellness Barcelona celebra el seu 25 aniversari amb una aposta per la innovació, la sostenibilitat i la internacionalització, els tres vectors que han marcat tota la seva trajectòria. Segons informen en un comunicat, en la seva propera cita, mostrarà les últimes solucions tecnològiques i serveis de la piscina intel·ligent, connectada i ecoeficient, a més d'oferir una visió global de les piscines per a usos residencial i públic, instal·lacions aquàtiques i una gran mostra d'equipament per wellness, spa i fitness.

Més info: Com es digitalitza una piscina?

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines (ASOFAP), Piscina&Wellness Barcelona reunirà, del 15 al 18 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a més de 350 expositors de 25 països ja més de 500 marques en 35.000 metres quadrats bruts d'exposició, fet que suposa un increment del 12% en nombre d'estands i en superfície ocupada respecte a l'anterior convocatòria, celebrada el 2017. 

El saló posa l'accent en la innovació i mostrarà les últimes novetats en producte, tecnologies i solucions eco-eficients que milloren la sostenibilitat, el control i automatització del manteniment a distància i, sobretot, l'experiència d'ús de les piscines.

El president del comitè organitzador del saló i president executiu de Fluidra, Eloi Planes, explica que "conceptes com salut, esport, benestar, connectivitat i cura del medi ambient estan revolucionant el món de la piscina". A més, afegeix que "el creixement del mercat passa per la incorporació de productes innovadors i d'alta qualitat, així com serveis d'alt valor afegit a les instal·lacions aquàtiques".

Més informació
Ctrl4enviro, visió artificial per al manteniment de piscines
Fluidra dissenya la piscina olímpica dels Jocs Panamericans
Piscina&Wellness aposta per la sostenibilitat
Avui et destaquem
El més llegit