BizBarcelona: la transformació del comerç tradicional amb les noves tecnologies

El saló tindrà lloc del 30 al 31 de maig en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona

La tecnologia i la digitalització del comerç, protagonistes al BizBarcelona La tecnologia i la digitalització del comerç, protagonistes al BizBarcelona

BizBarcelona presentarà la transformació del comerç tradicional en l'edició 2018, saló que tindrà lloc del 30 al 31 de maig en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

En un comunicat aquest dijous, Fira de Barcelona ha indicat que les pantalles mirall, el reconeixement gestual i la intel·ligència de dades són alguns dels elements que estan canviant "la fisonomia dels comerços tradicionals", sobretot, en el sector minorista i de la restauració.

L'organització ha ressaltat que "en la seva aposta per acompanyar aquests sectors en la seva transformació digital" acollirà en l'edició d'aquest any l'àrea Biz Digital Experience by Sportmas, on els visitants podran comprovar diferents experiències de compra digital.

"Biz Digital Experience by Sportmas mostrarà i permetrà provar diferents tecnologies que faran més atractiva i omnicanal l'experiència dels consumidors", ha raonat.

BizBarcelona by Barcelona Activa està promogut per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, Pimec, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i compta amb un centenar d'entitats que formen part de BizCommunity.

Més informació
L'AMB entra al saló BizBarcelona
BizBarcelona acompanyarà el sector 'retail'
Bizbarcelona tanca la setena edició amb més pimes i 13.900 visitants
Avui et destaquem
El més llegit