Blockchain i criptoeconomia protagonitzen l'IoTSWC

Les activitats del Saló de la Fira de Barcelona acolliran 115 experts de 18 països sobre cadena de blocs

L'IoT Solutions World Congress torna a Barcelona amb més IoT i intel·ligència artificial L'IoT Solutions World Congress torna a Barcelona amb més IoT i intel·ligència artificial

El saló IoT Solutions World Congress (IoTSWC) inclourà un fòrum monogràfic sobre la tecnologia Blockchain -en què es basen cibermonedes com Bitcoin-, així com unes jornades centrades en criptoeconomia i oportunitats d'inversió en negocis que ja utilitzen aquest sistema.

Segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat, del 3 al 5 d'octubre al recinte de Gran Via, IoTSWC acollirà dins del seu programa d'activitats el Blockchain Solutions Forum i la ICO 2017 & Crypto Economy Conference, organitzades conjuntament amb Becon (Blockchain Ecosystem Network), plataforma líder mundial i intersectorial per a la col·laboració, gestió de xarxes, difusió i avanç en els estàndards i solucions basats en Blockchain.

Aquesta tecnologia disruptiva permet distribuir de forma segura, immodificable i descentralitzada informació digital, registrar qualsevol cosa de valor i fer transaccions d'igual a igual en temps real amb total confiança i sense necessitat d'intermediaris.

S'estima que el 20% de les transaccions globals integrarà Blockchain el 2020, segons la consultora IDC, i per conèixer tot el seu potencial, el Blockchain Solutions Forum tindrà un enfocament pràctic i inclourà una vintena de casos reals d'aplicació.

Intervindran els principals experts internacionals, així com representants d'empreses que estan implantat la tecnologia de cadena de blocs amb èxit.

Ambdues activitats sumen 115 experts de 18 països, entre els quals destaca el creador de la Fundació Bitcoin, Jon Matonis; el fundador del Consorci d'Inversors de Blockchain, Mike Costache, i el director de programa de Spotify, Erik Beijnoff.

Més informació
L’IoT prepara nova edició amb més de 250 ponents
Worldsensing tanca una ronda de 8,3 MEUR per completar la seva transformació
Fira supera el seu rècord de facturació (de nou)
Avui et destaquem
El més llegit