El BNEW Real Estate serà l’esdeveniment de referència del sector immobiliari

La tercera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW) reunirà els principals actors del sector immobiliari

Blanca Sorigué i Pere Navarro del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, entitat que organitzarà el BNEW | Cedida Blanca Sorigué i Pere Navarro del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, entitat que organitzarà el BNEW | Cedida

La tercera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), impulsada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), tindrà lloc a DFactory Barcelona del 3 al 6 d'octubre, i reunirà els principals actors del sector immobiliari al seu vertical BNEW Real Estate. Actualment ja compta amb el patrocini i la participació de representants de Servihabitat, Deloitte o Accenture, entre d'altres empreses destacades.

L'esdeveniment es convertirà en la principal trobada del sector, en què s'abordaran diferents temàtiques sota els eixos: macroeconomia, inversió, residencial, comercial real estate, sostenibilitat i Proptech. BNEW Real Estate comptarà amb speakers com l'economista Gonzalo Bernardos, el president de l'Associació de Promotores Constructores d'Espanya (APCE), Xavier Vilajoana, i el president de l'Associació Nacional d'Agents Immobiliaris d'Espanya, Vicenç Hernández. Així mateix, hi seran presents veus de referència del sector com ara Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci de Gestió Patrimonial de Servihabitat, Juan Manuel Bello, fundador i CEO de Vidoqui, o Ismael Clemente, CEO de Merlin Properties.

El CZFB també presentarà el nou plantejament del Barcelona Meeting Point (BMP), que reprendrà la celebració el 2023 per donar resposta a la nova situació que viu el sector a causa de l'impacte de la pandèmia de còvid-19 i del ràpid desenvolupament de l'economia 4.0 ia les noves formes i estils de vida. Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, destaca que “per nosaltres l'immobiliari sempre ha estat un sector clau pel qual hem apostat i ho continuem fent. BNEW Real Estate s'ha convertit en una trobada de referència per als seus principals actors i ja estem treballant en profunditat per construir un nou BMP que permeti donar resposta als reptes que planteja l'economia postpandèmia”.

Per la seva banda, Blanca Sorigué, directora general del CZFB, ha recordat que “el Consorci de la Zona Franca de Barcelona fa 26 anys que dóna suport al sector immobiliari de forma ininterrompuda. Sempre hem estat amb el sector, a les verdes ia les madures”. Sorigué ha afegit que “estem molt satisfets d'haver llançat un esdeveniment innovador com a BNEW Real Estate, que ha suposat una autèntica disrupció i s'ha convertit en un autèntic referent internacional aportant frescor al sector. Alhora que estem molt il·lusionats a tornar a celebrar l'any que ve un nou BMP, que estic convençuda que tornarà a trencar motlles amb la seva transformació enfocada a donar resposta a les noves formes de viure i estil de vida i se sustentarà en criteris sostenibles i renovables”.

Més informació
22@Network, nou partner del BNEW
BNEW tanca la segona edició amb rècord d'assistència
Avui et destaquem
El més llegit