22@Network, nou partner del BNEW

La directora general del Consorci de la Zona Franca Blanca Sorigué signa amb el president de l'entitat Enric Urreta, una nova col·laboració de cara a les jornades

La directora general del CZFB, Blanca Sorigué, i el president de la 22@Network, Enric Urreta, a la signatura de l'acord pel BNEW | EP La directora general del CZFB, Blanca Sorigué, i el president de la 22@Network, Enric Urreta, a la signatura de l'acord pel BNEW | EP

22@Network ha signat un acord amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona per incorporar-se com a partner a la Barcelona New Economy Week. El president de l'entitat, Enric Urreta, ha ratificat la col·laboració amb la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, per la qual s'estableix una nova relació de cara a la setmana econòmica que se celebrarà a la ciutat entre els dies 6 i 9 d'octubre.

La nova col·laboració, segons han anunciat ambdues entitats, s'emmarca en l'esforç de l'associació del districte 22@ per "establir sinergies amb els actors institucionals i empresarials de Barcelona". Com cada any, el BNEW tindrà un enfocament business-to-business, amb xerrades al voltant de verticals diverses com el Real Estate, la indústria digital, la mobilitat sostenible, el talent o la promoció i gestió urbana.

L'edició de 2022 de la New Economy Week comptarà, segons ha anunciat el consorci, amb professionals de diversos sectors econòmics; des de les pimes del país fins a l'entorn startup català, passant per les grans corporacions amb presència al territori o representants de les administracions i institucions del país. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona preveu l'assistència d'unes 12.000 persones a les seves jornades, amb unes 300 empreses de 145 països presents a l'esdeveniment.

Més informació
BNEW tanca la segona edició amb rècord d'assistència
BNEW dobla la mida per a la segona edició
El Roca Barcelona Gallery acollirà el BNEW Sustainability 2021
Avui et destaquem
El més llegit