La Cambra crea un Consell Assessor d'Estudis Econòmics i Infraestructures

Estarà format per deu acadèmics i professionals com Germà Bel, Jordi Galí, Andreu Mas-Colell i Guillem López-Casasnovas

El Consell Assessor del Gabinet d'Estudis Econòmics i d'Infraestructures de la Cambra de Barcelona | ACN El Consell Assessor del Gabinet d'Estudis Econòmics i d'Infraestructures de la Cambra de Barcelona | ACN

La Cambra de Comerç de Barcelona ha creat el Consell Assessor del Gabinet d'Estudis Econòmics i d'Infraestructures format per deu acadèmics i professionals, entre els quals hi ha els catedràtics Oriol Amat, Germà Bel, Jordi Galí, Teresa Garcia-Milà, Guillem López-Casasnovas, Elisabet Viladecans-Marsal i el catedràtic emèrit de la UPF i exconseller d'Economia, Andreu –Mas Colell.

Més info: La companya de viatge fantasma de les infraestructures (i l'economia)

També en formaran part el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya entre el 2008 i el 2018, Joan B. Casas; la investigadora del CSIC Ada Ferrer i l'investigador i professor de la UB Raül Ramos.

El Consell es reunirà trimestralment i proposarà temes d'estudi, valorarà propostes des dels òrgans de govern i dels equips de la institució, contrastarà les metodologies i els continguts dels estudis i validarà les conclusions.

Més informació
El cost econòmic per a Catalunya de la manca d'inversions de l'Estat
Quatre infraestructures viàries pendents que frenen el creixement del Vallès
Catalunya encadena cinc anys de mínims en infraestructures
Avui et destaquem
El més llegit