Cecot es reincorpora a Foment

Les dues patronals conclouen amb èxit les negociacions un any després de l'expulsió temporal de l'entitat vallesana

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad. FOTO: Cedida El president de la patronal Cecot, Antoni Abad. FOTO: Cedida

La patronal vallesana Cecot recuperarà la seva condició de soci de Foment del Treball i es reincorporarà a la patronal catalana, un any després que fos expulsada temporalment. El canvi de direcció a Foment del Treball i l'arribada al càrrec de Josep Sánchez Llibre ha permès rebaixar la tensió existent entre el seu antecessor, Joaquim Gay de Montellà, i el president de Cecot, Antoni Abad.

D'aquesta manera, es tanquen amb èxit les converses iniciades entre les dues patronals d'ençà del canvi de presidència a Foment el mes de novembre passat. Durant aquest període Sánchez Llibre i Abad sempre s'havien mostrat optimistes per a una sortida positiva al conflicte. Està previst que dilluns Foment del Treball informi de l'acord als seus òrgans i que els detalls es facin públic dimarts en un acte obert als mitjans de comunicació.

Sota la presidència de Gay de Montellà, Foment va obrir un expedient a Cecot en considerar que expandia la seva activitat fora dels límits del Vallès i per extralimitar-se en les seves competències.

Més informació
Foment i Cecot brinden pel (des)amor
Foment del Treball vol arribar a un acord amb Pimec i reincoporar Cecot
Foment i Cecot es retroben després d'un any de conflicte
Avui et destaquem
El més llegit