Cecot es reincorpora a Foment

Les dues patronals conclouen amb èxit les negociacions un any després de l'expulsió temporal de l'entitat vallesana

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad El president de la patronal Cecot, Antoni Abad

La patronal vallesana Cecot recuperarà la seva condició de soci de Foment del Treball i es reincorporarà a la patronal catalana, un any després que fos expulsada temporalment. El canvi de direcció a Foment del Treball i l'arribada al càrrec de Josep Sánchez Llibre ha permès rebaixar la tensió existent entre el seu antecessor, Joaquim Gay de Montellà, i el president de Cecot, Antoni Abad.

D'aquesta manera, es tanquen amb èxit les converses iniciades entre les dues patronals d'ençà del canvi de presidència a Foment el mes de novembre passat. Durant aquest període Sánchez Llibre i Abad sempre s'havien mostrat optimistes per a una sortida positiva al conflicte. Està previst que dilluns Foment del Treball informi de l'acord als seus òrgans i que els detalls es facin públic dimarts en un acte obert als mitjans de comunicació.

Sota la presidència de Gay de Montellà, Foment va obrir un expedient a Cecot en considerar que expandia la seva activitat fora dels límits del Vallès i per extralimitar-se en les seves competències.

Més informació
Foment i Cecot brinden pel (des)amor
Foment del Treball vol arribar a un acord amb Pimec i reincoporar Cecot
Foment i Cecot es retroben després d'un any de conflicte
Avui et destaquem
El més llegit