Els CEO d'Huawei i Orange, primeres espases del MWC 2019

El congrès mundial dels mòbils anuncia els primers noms amb què comptarà en l'edició de l'any vinent

Els CEO d'Orange i Huawei Els CEO d'Orange i Huawei

El Mobile World Congress (MWC) ja anuncia els primers noms amb què comptarà en la seva edició de l'any 2019. De moment l'organització ha comunicat que comptarà amb el vicepresident i el conseller delegat d'Huawei, Guo Ping, i el president i conseller delegat del Grup Orange, Stéphane Richard, com a ponents en la seva edició del 2019, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

En un comunicat, la GSMA -l'associació que agrupa la indústria del mòbil i que impulsa l'esdeveniment- ha indicat que també hi participaran el conseller delegat d'ARM, Simon Segars; el president i conseller delegat de KT Corporation, Chang-Gyu Hwang; el conseller delegat i cofundador de Light, Dave Grannan; la fundadora i consellera delegada de Picasso Labs, Anastasia Leng, i la consellera delegada i cofundadora de Sparrho, Vivian Chan, entre d'altres.

Els primers ponents confirmats van ser el nou conseller delegat de Vodafone, Nick Read; el conseller delegat de Vimeo, Anjali Sud; el fundador i conseller delegat d'HTC, Cher Wang; el president de Citi, James Forese; els consellers delegats de Groupon, Rich Williams, i de Digital Asset Holdings, Blythe Masters, i el director general de la GSMA, Mats Granryd.

Aquesta edició del MWC preveu superar els 107.000 visitants procedents de 200 països i hi seran presents prop de 2.400 companyies, com Alibaba Cloud, Cisco Systems, Accenture, Ericsson, Facebook, Google, HTC, Huawei, Intel, Lenovo, Orange, Telefónica, Vodafone, Seat y ZTE, entre d'altres.

El congrés dels mòbils girarà al voltant de la connectivitat intel·ligent i abordarà la hiperconnectivitat, el 5G, l'Internet de les coses (IdC), la intel·ligència artificial (IA) i les dades massives.

Per la seva banda, el 4 Years From Now (4YFN) -esdeveniment per a empreses emergents- preveu que assisteixin al voltant de 21.000 visitants i el Youth Mobile Festival (Yomo) -per a joves- calcula atreure 25.000 assistents.

Més informació
Cautela a la GSMA: preveuen (només) 107.000 visitants al MWC 2019
Barcelona blinda el MWC amb 20 MEUR més
MWC: més vendes al comerç però restaurants passats per aigua
Avui et destaquem
El més llegit