La ciberseguretat a la indústria, a debat

La segona edició del certamen BCN Cybersecurity Congress se centra en la digitalització del sector manufacturer

Barcelona Cybersecurity Congress | Cedida Barcelona Cybersecurity Congress | Cedida

La Fira de Barcelona acollirà el Barcelona Cybersecurity Congress dels dies 29 a 31 d'octubre, el qual s'emmarca dins del saló Industry from needs to solutions. L'organització del congrés ha destacat en un comunicat que en aquesta segona edició volen situar al centre del debat la ciberseguretat.

Durant tres dies pel congrés passaran més d'una seixantena de ponents que debatran sobre una gran varietat d'aspectes de la ciberseguretat com les noves eines per prevenir el robatori d'identitat en serveis financers, la gestió del big data a través de la computació quàntica, la irrupció del 5G o la ciberintel·ligència.

El congrés també comptarà amb una àrea expositiva on una trentena d'empreses podran mostrar les seves innovacions en matèria de ciberseguretat. En aquesta secció del congrés també s'hi organitzaran tallers i activitats per la promoció de nous productes i serveis.

L'organització ha recollit en un comunicat la seva intenció de promocionar el nou talent en el marc del congrés i és per això que celebrarà un mercat de talent en forma de speed dating per tal de connectar les 25 empreses participants amb els nous perfils digitals i una competició entre hackers, la qual consistirà a resoldre reptes relacionats amb la ciberseguretat.

Més informació
Com reaccionar jurídicament davant d’un incident de ciberseguretat?
L'FP oferirà formació en ciberseguretat, robòtica, ‘big data’ i realitat ampliada
Ciberseguretat: les dades d’un negoci que tot just comença a caminar
Avui et destaquem
El més llegit