El congrés dental genera uns 7 milions d'euros per a Barcelona

Barcelona Dental Show és el primer congrés mèdic que se celebra a la ciutat des de fa més de dos anys

La última edición del Barcelona Dental Show | Cedida La última edición del Barcelona Dental Show | Cedida

Barcelona Dental Show (BDS), l'esdeveniment tecnològic i d'innovació per als professionals de la salut bucodental, inaugura la seva primera edició en el CCIB de Barcelona. Des d'aquest dijous 2 de desembre i fins al dissabte 4 de desembre, 7.000 congressistes odontòlegs, protèsics, higienistes i auxiliars dentals, estomatòlegs i logopedes, entre uns altres, es donaran cita al primer congrés mèdic que se celebra en Barcelona des de fa més de dos anys, que espera generar un impacte econòmic de 7 milions d'euros per a la ciutat.

En el marc del saló, el Congrés Nacional d'Odontologia Avançada reunirà a més de 140 experts que presentaran els seus casos clínics, noves tecnologies i visió de futur del sector en un fòrum de debat i transferència de coneixement i innovació. Aquest congrés s'inagurará amb la presència de Rafael Ruiz, director estratègic d'Atenció Primària i Salut de la Generalitat de Catalunya; el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d'Odontologia de la UIC; el Dr. Josep M. Ustrell, vicedegà de la Facultat d'Odontologia de la UB; Montserrat Conill, presidenta de l'AHIADEC; i Leo Bernd, director de Barcelona Dental Show.

Durant tres dies, professionals de diferents àmbits de la salut bucodental compartiran les seves experiències i casos més rellevants amb els professionals del sector a través de diferents fòrums verticals i agendes especialitzades per a cada perfil professional i segment de la indústria dental: cirurgia i implants, endodòncia, estètica, flux digital, higiene dental, odontologia integrada, odontopediatría, ortodòncia i periodoncia, així com agendes dedicades a la gestió i el màrqueting per a la clínica dental.

Més informació
El Barcelona Dental Show analitza el futur de l'odontologia
Salugraft Dental, la startup dels somriures sans
Avui et destaquem
El més llegit