El Barcelona Dental Show analitza el futur de l'odontologia

L'esdeveniment reunirà mé sde 140 experts per compartir les aplicacions i tecnologies que marcaran el futur de la disciplina

El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada compartirà les innovacions de més de 140 experts del sector | Cedida El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada compartirà les innovacions de més de 140 experts del sector | Cedida

El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada se celebrarà del 2 al 4 de desembre per mostrar les principals innovacions en el sector. El congrés se celebrarà en el marc del Barcelona Dental Show, l'esdeveniment que reunirà més de 140 experts en la matèria per exposar el futur de l'odontologia i l'aplicació de les noves tecnologies als seus procediments.

Un dels punts centrals de l'esdeveniment serà el flux digital: des del processament d'imatges per ordinador fins al disseny i fabricació d'estructures, que "marcaran les línies del nou futur de la ciència odontològica". Els ponents dels diversos actes mostraran les noves formes d'aplicar la digitalització als tractaments bucodentals i "realitzar tota la pràctica odontològica mitjançant un procés digital", amb eines com registres de pacient, processament de dades o creació i manufactura de pròtesis.

Així, el congrés comptarà amb experts destacats de l'àmbit, com Ferran Llasana, de Dentsply Sirona, que analitzarà l'aplicació de les noves tecnologies al diagnòstic odontològic; o August Bruguera, soci director de Corus Ballesdent Bruguera, que revelarà les noves aplicacions per laboratoris i clíniques dentals que estaran disponibles l'any 2022. El congrés comptarà, a més, amb més de 100 firmes que presentaran les seves solucions en diversos àmbits de l'odontologia, com DVD, Nobel Biocare, Zimmer Biomet o Diagnova.

Més informació
Invertir en salut i tecnologia, una aposta segura
Quirúrgica reivindica la col·laboració publicoprivada en salut
Avui et destaquem
El més llegit