El Prat creix més que Barajas al maig

L'Aeroport de Barcelona incrementa el nombre de passatgers un 6,8% respecte al maig de l'any passat

El Prat arriba als 32 milions de passatgers en els vuit primers mesos de l'any
El Prat arriba als 32 milions de passatgers en els vuit primers mesos de l'any

L’Aeroport de Barcelona-El Prat ha registrat un total de 4.325.970 passatgers durant el mes de maig, cosa que suposa un increment del 6,8% respecte al mateix mes del 2016. Això representa un creixement del nombre de turistes més gran que el registrat per l’aeroport de Madrid, que ha incrementat un 5,4% la xifra aquest mes.

A més, durant els cinc primers mesos de l’any, El Prat ha rebut un 8,4% més de passatgers que entre el gener i el maig de l’any passat, mentre que l’increment de Madrid ha estat només del 7,5%. Si bé l’Aeroport de Madrid-Barajas ha rebut més de 20 milions de passatgers, el de Barcelona ha superat ja els 17 milions de visitants.

A Barcelona, els passatgers de vols nacionals són els que més han crescut aquest mes de maig, un 7,7%, mentre que els usuaris de vols internacionals han augmentat un 6,5%.

Quant a les operacions, l’aeroport de Barcelona ha registrat també un creixement del 5,9% en moviments d’aeronaus respecte al maig de l’any anterior, amb un total de 30.087 operacions. En xifres acumulades des del gener del 2017, El Prat ha incrementat la seva activitat en un 4,6%.

En el transport de mercaderies, l’aeroport també ha registrat un increment considerable, un 24,2% més que al maig del 2016

Més informació
La Policia culpa Aena de les cues al Prat
Segueix la remuntada de l'Aeroport de Girona
El Prat guanya pes com a 'hub' intercontinental amb Level i Norwegian
Avui et destaquem
Comentaris