Elon Musk compra Twitter i despedeix els principals directius

L'home més ric del món paga els 44.000 milions després de set mesos d'estira-i-arronsa

Elon Musk i el logo de Twitter | Europa Press Elon Musk i el logo de Twitter | Europa Press

El multimilionari Elon Musk ja és el propietari de Twitter. Després de mig any d'un dels serials recents públics i legals més importants de la indústria tecnològica, l'acord de compra per 44.000 milions de dòlars s'ha tancat finalment fa poques hores segons han avançat nombrosos mitjans nord-americans, encara que no hi ha hagut una confirmació oficial per part de la companyia.

La seva primera decisió ha estat acomiadar el conseller delegat, Parag Agrawal; el director financer, Ned Segal, i la responsable jurídica, Vijaya Gadde, que han deixat la seu de la companyia per no tornar-hi. Segons el que s'ha publicat, almenys un d'aquests executius va haver de ser escortat per membres de seguretat fora de les oficines centrals de Twitter a San Francisco (Califòrnia, Estats Units). Musk ha llançat un missatge a través de la xarxa asocial assegurant que “l'ocell [en referència al símbol de Twitter] ha estat alliberat”.

D'aquesta manera, els accionistes de la companyia rebran 54,20 dòlars per cada acció i Twitter passarà a ser propietat del magnat, que ja ha anunciat els seus plans de canviar les polítiques de moderació de contingut de la xarxa social apostat per "una llibertat més gran" d'expressió", segons ha recollit la cadena CNN.

Avui et destaquem
El més llegit