Eva Borràs, nova directora gerent de la Cambra de Barcelona

Borràs substituirà a Xavier Carbonell, que ha ocupat la gerència els últims 30 anys i que hauria decidit deixar el càrrec per voluntat pròpia

Eva Borràs és la nova directora gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN Eva Borràs és la nova directora gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN

Eva Borràs Balcells serà la nova directora gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona. Així ho ha anunciat el mateix organisme que té previst aprovar en el pròxim plenari el nomenament de Borràs qui des de 2019 ocupava el càrrec de gerent de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona. Borràs substituirà a Xavier Carbonell, que ha ocupat la gerència els últims anys i que hauria decidit deixar el càrrec per voluntat pròpia després del canvi en la presidència de l'ens, primer amb Joan Canadell i actualment amb Mònica Roca.

La que serà la nova directora gerent de la Cambra ja havia treballat a Barcelona. Abans de la seva arribada a Tarragona, del 2015 al 2017 va ser la directora econòmica-financera de l'Hospital Clínic i abans era la directora de Gestió de Governança i Economia a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. També va ser directora de l'àrea de Serveis Centrals de l'Ajuntament de Sabadell, i gerent de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya.

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Banca i Finances per l'IDEC-UPF i Postgrau en Funció Gerencial a l'Administració Pública per Esade, Borràs agafarà el relleu de Carbonell el proper 22 de novembre, un cop aprovada la seva candidatura en el ple de la Cambra. Un tràmit que, en termes generals, serà purament burocràtic.

Més informació
Xavier Carbonell abandona la direcció de Cambra de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit