Els examinadors de trànsit deixen la vaga

Els vaguistes arriben a un acord amb els grups del Congrés per introduir una esmena en els pressupostos que inclogui un increment salarial

Els examinadors deixen la vaga cinc mesos després Els examinadors deixen la vaga cinc mesos després

Una part dels 112 examinadors de trànsit que hi ha a Catalunya han decidit en assemblea desconvocar de forma permanent la vaga parcial que encadena cinc mesos d'aturades des del mes de juny. S'han afegit, així a la decisió anunciada per l'Associació d'Examinadors de Trànsit (Asextra), després de tancar un compromís amb tots els grups del Congrés dels Diputats, amb l'excepció del PP, per introduir una esmena en els pressupostos que inclogui un increment salarial per als examinadors.

Tot i això, a Catalunya, la vaga d'examinadors estava convocada només per la UGT i aquest sindicat va proposar que els representants dels 112 examinadors que hi ha a Catalunya decidissin si s'hi afegien, tal com al final ha passat.

A Catalunya, l'aturada dels 112 examinadors de trànsit que treballen a la demarcació del Principat ha provocat que s'hagin deixat de fer a l'entorn d'uns 85.000 exàmens. Un càlcul que es fa a partir de la base que cada examinador fa uns 13 exàmens al dia, segons dades facilitades per la UGT.

Més informació
"Els alumnes d'autoescola paguen per un servei públic que no tenen"
La vaga d'examinadors de trànsit afectarà 1.000 treballadors d'autoescola
S’acaba la 'vagafòbia'
Avui et destaquem
El més llegit