Més de 200 ponents, preparats per a l'Smart City Live

La versió digital de l'Smart City Expo World Congress se celebra entre el 17 i el 18 de novembre del 2020

L'Smart City Live se celebra entre el 17 i el 18 de novembre | Cedida L'Smart City Live se celebra entre el 17 i el 18 de novembre | Cedida

L'Smart City Live arrenca demà. La versió digital de l'Smart City Expo World Congress se celebra entre el 17 i el 18 de novembre amb dos dies de conferències i xerrades. Hi participaran més de 200 ponents, molts dels quals internacionals i per via telemàtica. La covid-19 i els reptes que representa a nivell urbà centrarà una part dels debats. 

Durant la primera jornada, destaquen xerrades sobre 5G, el paper de les ciutats en el nou ordre mundial, accions urbanes per afrontar la crisi climàtica, intel·ligència artificial i l'internet de les coses per fer front a la covid-19 i el paper de les pimes durant les crisis. Entre els ponents clau del primer dia destaquen l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró; o l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín

Més info: Com han de ser les ciutats intel·ligents després de la pandèmia?

A nivell internacional també hi participaran les alcaldesses de Chicago i París, Lori E. Lightfoot i Anne Hidalgo. El saló organitzat per la Fira de Barcelona espera poder tornar a la presencialitat de cara al 2021, quan preveu celebrar el desè aniversari de l'esdeveniment entre el 16 i el 18 de novembre. 

De moment, hi haurà disponible una app a partir de la qual es podran seguir els actes que constitueixen el fòrum, a més de contactar amb altres participants.   

Més informació
Smart City Live analitzarà la resiliència urbana
Els pobles de l'interior volen ser 'smart'
Avui et destaquem
El més llegit