Francesc Fajula, nou CEO de la Fundació Mobile World Capital

El directiu s'incorpora a l'organització per "impulsar una nova etapa" una dècada després de l'inici de la seva activitat

Els membres del patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona| EP Els membres del patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona| EP

El patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha nomenat Francesc Fajula com a nou CEO de l'entitat. Segons ha explicat en un comunicat l'organització, el que fou directiu de Banesto o Banc Sabadell, entre altres, serà el successor al càrrec de Carlos Grau, que dirigia la Fundació des del 2017.

Tal com ha indicat la fundació en les seves declaracions, Fajula arriba a la direcció amb l'objectiu d'"impulsar una nova etapa" en el seu funcionament en el compliment de la seva primera dècada d'activitat. El nou directiu, així, prendrà possessió de la direcció de l'entitat en les pròximes setmanes, per aportar la seva "ampla experiència" en el món digital. L'acte de ratificació del nomenament ha comptat, entre altres, amb la presència de la vicepresidenta primera i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital de l'Estat Nadia Calviño.

Després d'una carrera professional en alguns dels grans de l'economia de l'Estat, com els mateixos Banesto i Sabadell, així com el grup Santander, Dominion Global o Terra, on Fajul ha ocupat "llocs de responsabilitat relacionats amb digitalització i innovació"; el directiu espera gestionar la fundació en un moment crític en què "la tecnologia i la digitalització estan jugant un rol cada cop més rellevant en la vida de les persones.

Més informació
Mobile World Capital s'alia amb Telefónica i Mediapro per demostrar el potencial del 5G Gaming
Álvarez Pallete i el futur de la Mobile World Capital
El Mobile World Capital s'unifica al Pier01
Avui et destaquem
El més llegit