El Mobile World Capital s'unifica al Pier01

El MWCapital Barcelona deixa les seves oficines de l'edifici MediaTIC per instal·lar-se al Barcelona Tech City

El CEO del Barcelona Tech City, Miquel Martí, i el del Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, al Pier01 | Cedida El CEO del Barcelona Tech City, Miquel Martí, i el del Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, al Pier01 | Cedida

El Mobile World Capital Barcelona unificarà les seves oficines. Fins ara, la iniciativa de desenvolupament digital tenia un espai a l'edifici MediaTIC del 22@ i un al Pier01 del Barcelona Tech City. Aquest darrer, només allotjava el seu programa d'innovació The Collider i les 14 startups que s'hi havien constituït des que es va crear l'any 2017. Ara, el MWCapital Barcelona al complet s'instal·larà al Pier01 de la Barceloneta, segons han confirmat les dues institucions a través d'un comunicat.

La intenció és disposar d'un espai dinàmic i flexible que s'adapti al nou model organitzatiu del Mobile World Capital Barcelona, adequat a la situació provocada pel coronavirus. Així, es vol potenciar el teletreball, la mobilitat i el treball per objectius, fet que requereix unes oficines adaptables. A les oficines de The Collider i les startups que s'hi han creat, s'hi afegirà ara l'àrea de tecnologia de la fundació. 

Més info: Barcelona tindrà el seu propi 'hub' de finances

"Serà una mostra permanent de les propostes desenvolupades des de 5G Barcelona amb, per exemple, una piràmide hologràfica o un mapa que mostra l'activitat de recerca i pilots en 5G a la ciutat, a més del laboratori The Thinx 5G Barcelona, impulsat juntament amb Telefónica", segons el comunicat. L'emplaçament també acollirà l'activitat del MWCapital en el camp del talent i de la Digital Future Society.  

El CEO del MWCapital Barcelona, Carlos Grau, ha afirmat que "aquesta decisió referma la vinculació entre les dues institucions i obre noves vies de col·laboració que caldrà explorar en els propers mesos". Per la seva banda, el CEO del Barcelona Tech City, Miquel Martí, considera que "és un honor per a l'associació acollir en el nostre espai del Pier01 una organització clau en l'evolució de l'ecosistema tecnològic de Barcelona. Aquesta proximitat ens permetrà consolidar els projectes conjunts actuals i crear-ne de futurs". 

Més informació
Barcelona Tech City creix al Palauet
La MWCapital acollirà l’Observatori Nacional de 5G
Avui et destaquem
El més llegit