Freudenberg dóna 65.000 euros i 100.000 mascaretes a bancs d'aliments

Entre els beneficiaris, s'hi troben la Fundació Privada Banc dels Aliments de Catalunya, Rebost Solidari de Parets i de Sabadell i l'Ajuntament de Martorell

Freudenberg dóna 65.000 euros als bancs dels aliments | Cedida Freudenberg dóna 65.000 euros als bancs dels aliments | Cedida

Grup Freudenberg ha fet un lliurament, a través de la seva Fundació, de 65.000 euros i 100.000 mascaretes a bancs d'aliments en el marc d'una campanya enfocada especialment a ajudar a institucions que reparteixen aliments i altres productes bàsics entre les persones més afectades per la crisi de la covid-19.

Així, han estat transferits 65.000 euros i un primer lliurament de 100.000 mascaretes higièniques Collectex (fabricades pel propi grup a Alemanya) a diferents Bancs d'Aliments com la Fundació privada Banc dels Aliments de Catalunya, Rebost Solidari de Parets del Vallès, Rebost Solidari Sabadell i l'Ajuntament de Martorell.

En paraules de Jaume Cané, conseller delegat de Freudenberg Espanya, i country representative del grup per a Espanya i Portugal, "la campanya pretén especialment ajudar les institucions que lliuren aliments i altres productes bàsics a les persones més desfavorides del nostre entorn". Per això, afegeix, "a més de les aportacions econòmiques em fa especialment feliç fer arribar mascaretes amb la finalitat que en la mesura del possible ningú deixi de protegir-se davant aquesta pandèmia. En aquests moments de crisis, pot ser que els nostres resultats baixin, però no els nostres valors".

Fortament arrelada al territori i amb més de mig segle de presència a Espanya, Freudenberg realitza de manera habitual activitats a l'àrea de Responsabilitat Social relacionades amb l'àmbit de millora de l'educació i del medi ambient a les zones on està implementat a escala global.

Més informació
Mercadona entrega 7.000 biberons i tetines a La Nau
Els clients de Bonpreu donen 58.491 euros contra l'Alzheimer
Avui et destaquem
El més llegit